New Step by Step Map For su kaçağı tespit

Wiki Article

30 yıllık deneyimimiz ile yüksek kalite uygun fiyat anlayışımız ve işinin ehli ustalarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Pro tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Pro tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Termal kameralar, bu alanda kullanılan cihazlardan biridir. Bilindiği gibi termal kameralar, sıcaklık farklarını etkili olarak tespit etmektedir.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Bu konuda çOkay haklısınız fakat takdir edersiniz ki arızanın ne olduğunu bilmeden tamir fiyatı vermemiz mümkün değildir. Fakat sorun temiz su hattında ise su kaçağı tamir fiyatı 500 TL den başlamaktadır

Son yıllarda kullanımı daha çOkay yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile su kaçağı tespit ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Su kaçağı nadir de olsa bahsettiğiniz gibi daha üst katlardaki dairelerden veya üst kattaki yan dairelerden de sizin dairenize su akıtabilir.

Su su tesisatçısı kaçağı tamiri işlemleri sonrasında resimler çekilmeli ve yapılan işlemler kalem kalem servis formuna yazılıp teslim alınmalıdır.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza su kaçağı tespit indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %ninety nine dur.

Servis kaydı oluşturup saat 23 10 sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız su tesisatçısı o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı su kaçağı tespiti bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Kullandığımız bu teknolojik ekipmanlar ile kısa sürede su kaçağı noktasını buluyor ve onarım işlemine geçiyoruz. Elbete tek başına bu cihazlar yeterli olmayıp bunun için tespit işlemini yapan kişinin alanında uzman olması gerekiyor.

Report this wiki page